by Romain Lopez

Stolt och fantastisk! av Romain Lopez: Empowering the LGBTQIA+ Community

Stolt och fantastisk! av Romain Lopez: Empowering the LGBTQIA+ Comm...
Proud and Fabulous! by Romain Lopez: Empowering the LGBTQIA+ Community

Stolt och fantastisk! av Romain Lopez: Empowering the LGBTQIA+ Community

🌈 Embrace Your True Beauty med "Proud and Fabulous! av Romain Lopez Cosmetics🌟

Vi är stolta över att tillkännage lanseringen av vår nyaste kosmetikalinje, Proud och Fabulous! designad för att stärka och fira LGBTQIA+-gemenskapen Vår kollektion kommer att vara en livlig hyllning till mångfald, självuttryck och inkludering.

På Proud and Fabulous tror vi på det skönhet känner inga gränser och att varje individ förtjänar att känna sig trygg och stolt över vem de är. Vår kosmetika är mer än bara produkter – de är symboler för egenkärlek, acceptans och enhet.

Lanseras i juni. vår linje kommer att innehålla en rad djärva och livfulla nyanser som gör att du kan uttrycka dig själv på ett autentiskt sätt. Oavsett om du vaggar en häftig röd läpp eller glittrar med glittrig ögonskugga, är Proud and Fabulous här för att hjälpa dig att glänsa ljust och stolt .

Men vårt engagemang för LGBTQIA+-gemenskapen går utöver smink. En del av våra intäkter kommer att doneras till organisationer som ägnar sig åt att stödja HBTQIA+ rättigheter och ändamål, för att säkerställa att vi bidrar till positiv förändring och framsteg.

Följ med oss ​​på denna stärkande resa för självupptäckt, självuttryck och firande. Följ vår blogg för uppdateringar, sminktips och inspirerande berättelser från LGBTQIA+-communityt.

Håll utkik efter lanseringen av Proud and Fabulous! – där skönhet möter stolthet!

#ProudAndFabulous #Romain LopezCosmetics #LGBTQIA+ #Empowerment #Inclusivity #ComingSoon 🏳️‍🌈💄✨